Diskuse

Nový lídr STANu zadlužil město kde starostoval a teď mluví o odvaze

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Farský je typický politický gauner. Navíc by to do něho i člověk řekl, když ho občas zahlédne v televizi. Mimo jiné je podepsaný i pod skandálním zákonem známým také jako "Farského přílepek", jehož účel spočíval jen a pouze v tom, aby se pár politiků napakovalo na lobby provozovatelů hazardních her, a byl o to absurdnější, že ho prosadil jakože pravicový politik. Ale tak je to vlastně s celou TOPkou.

3 0
možnosti
VH

Živě si představuji Vaše opovržení, pokud by za vypůjčené peníze vybudoval pan starosta aguapark!!!

0 0
možnosti
MR

M52a15r88e53k 90R96a22i94d50a

31. 7. 2017 17:34

Tak si to klidně představujte, mě je to úplně jedno ;-D

0 1
možnosti
VH

Až budete pomlouvat geotermál, poučte se v odborných publikacích. (Že je bez obrovských dotací neekonomický je pravda - ale která "zelená" není.)

1 0
možnosti
JS

STANu nefandím, ale jejich rozhodnutí považuji za optimální. Mají sice minimální šanci překročit 5%, ale peněz za výsledek voleb dostanou rozhodně víc než by dostali od lidovců a současně mohou přežít do příštích voleb. Smutný z toho je pouze Gazdík a další páni poslanci, protože penízek ubude.

0 0
možnosti
JH

J97a83n 71H18o36r85a

31. 7. 2017 13:12

... jeden by čekal, že se ke starostování bude vyjadřovat minimálně občan v Semilech žijící a hle, žádný domorodec, ale bloger - pátrač se svojí zaručenou pravdou; což takhle dát prostor i druhé straně ...

2 1
možnosti
MR

Ten prostor mají stejně jako vy nebo já.

2 0
možnosti
Foto

Pokud vím tak v Semilech byl starostou 2 volební období (pak nekandidoval) a předtím byl zastupitelem.

Nestal se tedy starostou z ničeho nic a očividně lidem jeho starostování vyhovovalo.

Nevím jak to konkrétně bylo v Semilech, ale nízké zadlužení obce vůbec nic nevypovídá pokud se k tomu neřekne v jakém stavu byly obecní cesty, chodníky, parky, zda byla technika na jejich údržbu, jak byly vybaveny školy, zdravotní střediska zda byly byty pro socialně slabé......

3 0
možnosti
MR

Vypovídá to o lecčem, protože za ty peníze opravili akorát místní kino. Když se zadlužím, tak by to mělo být někde vidět.

0 2
možnosti
RC

Myslim, ze vite o geotermalni energii houby a ti lide, co hlasovali v referendu tez.

Napsal jste to tak, ze z toho vznika dojem, ze geotermalni vrty zpuysobuji zemetreseni. Ale je to obracene. Nejvetsi zisky z nich jsou v oblastech geograficke nestability, tedy tam, kde jsou zemetreseni normalni. Vyzaduje se tedy, aby elektrarna temto primarnim vlivum odolala. Ona je nevyvolava.

Navic tento zpusob se vyuziva napriklad v Usti, nebo Decine, kde vyhriva polovinu mesta!

7 0
možnosti
MR

M85a13r77e52k 78R31a38i57d60a

31. 7. 2017 16:58

není využíváná nikde v ČR

0 1
možnosti